Vi var med och ställde ut på Underhållsmässan i Göteborg.

Under dagarna 13 till 16 mars, så befann vi oss i Göteborg, nämligen på plats i Svenska Mässan. Vi ställde ut på Underhållsmässan för första gången och det var en possitiv upplevelse för oss.

Vi upplevde att det var en bra blandning av besökare som representerade olika branscher på plats. Det var en hel del som visade intresse för vår monter samt vad ETAB gör för sina kunder. Flertalet av besökarna visade intresse för vår monter och vad vi kan erbjuda. Det här resulterade i att en hel del broschyrer samt visitkort delades ut och förhoppningsvis kan det väcka intresse till framtida affärer.

Vi visade upp ett hydraulaggregat med Rexroth Sytronix samt en EMC HD cylinder från Rexroth. Vi visade också upp instrumentet CAT  (Cushioning Adjustment Tool) från Aventics som är ett instrument för att justera in optimal dämpning för pneumatiska cylindrar. Vi visade också våra egna produkter samt ett pneumatikskåp som vi själva har designat och byggt.

Vi fick också besök från Metal supply som genomförde ett reportage om ETAB. Läs detta reportage via denna länk.

Sammanfattningsvis så var det en bra mässa och alltid kul att finna nya kunder och konversera med våra nuvarande. Vi passar på att tacka alla våra besökare som kom och hälsade på oss i vår monter. Tack Göteborg och Underhållsmässan för denna gång!