2017-04-27

Vi ställde ut på Euroexpo mässan i Norrköping

Under 2 dagars tid, 26:e april till 27:e april, så befann vi oss i Norrköping, nämligen på plats i Racket Stadion. Vi ställde ut på Euro Expo mässan igen som ägde rum, med lokal som ligger belägen vid Himmelstalundsområdet i Norrköping.

Vi hade även denna gång skickat ut inbjudan till våra kunder i regionen. Vi upplevde att det var en bra blandning av besökare som representerade olika branscher på plats. Det var en hel del som visade intresse för vår monter samt vad ETAB gör för sina kunder. Flertalet av besökarna visade intresse för vår monter och vad vi kan erbjuda. Det här resulterade i att en hel del broschyrer samt visitkort delades ut och förhoppningsvis kan det väcka intresse till framtida affärer.

Vi inriktade oss även denna gång mera på teknikområdet hydraulik inför denna mässa. Vi visade upp ett hydraulaggregat med Rexroth Sytronix samt en EMC HD cylinder från Rexroth. Vi visade också upp pneumatik från Aventics samt våra egna framtagna produkter såsom Armaturlådan samt Ventilkontaktlådan.

Denna gång fick vi besök och hjälp från Rexroth genom Arun Singh. Han fanns tillgänglig i vår monter under onsdagen för att svara och supporta oss med frågor kring Rexroth produkter och tjänster. Alltid trevligt med lite stöd och support från våra partners.

Sammanfattningsvis så var det en bra mässa och alltid kul att finna nya kunder och konversera med våra nuvarande. Tack Norrköping för denna gång!